Oct 31, 2004, 11:51 PM

Надежда 

  Poetry
973 0 0
Надежда

Слънцето грее дори през нощта
вятарът вее над тихи поля
глас на момиче звънти над земята
дъжд от усмивки вали из гората!

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??