31 oct 2004, 23:51

Надежда 

  Poesía
974 0 0
Надежда

Слънцето грее дори през нощта
вятарът вее над тихи поля
глас на момиче звънти над земята
дъжд от усмивки вали из гората!

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??