Надежда за промяна
За промяна вятърът задуха
и дано корупцията да издуха,
да издуха алчни политици
и мъката от нашите душици.
Избори ни чакат таз година
за промяна в нашата родина.
Бедна и изстрадала, тя чака
ярко слънце да прогони мрака.
Не да чака друг да се потруди,
а народът нека се събуди –
да подири кадри талантливи,
умни, смели, чисти, работливи.
Януари, 2017 г.
Мария Събева
© Мария Събева Всички права запазени