Събудих се сред слънчеви лъчи
с усмивка и със вяра в сърцето,
че даже и животът да горчи,
красив е, щом в душата ми е светло!
Богата съм! Не искам твърде много..
Дано успея само да запазя
приятелите, дето във тревоги
обичат ме, дори и да се мразя.
Една любов, в гърдите отлежала,
крилете ми да кърпи все след битки.
Спечелих много, без да съм желала,
загубих двойно, но поне опитах!
И вместо времето си да пак да губя
в безсмислени Новогодишни сметки,
си пожелавам слънце да ни буди
и бъдеще, изпълнено с надежди!!!!
( За много години, Приятели!)
© Ралица Всички права запазени