26.09.2020 г., 22:24 ч.

надеждни птици 

  Поезия » Любовна
680 1 3

Големи очи, пълни с къщи,

по-малки от света. 

Изоставени и мръсни

по розовата улица,

заобиколени от жълти цветя.

Някой идва....

По-добре скрий се, дори и да не стреля.

© Мария Асъмова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??