26 сент. 2020 г., 22:24

надеждни птици 

  Поэзия » Любовная
683 1 3

Големи очи, пълни с къщи,

по-малки от света. 

Изоставени и мръсни

по розовата улица,

заобиколени от жълти цветя.

Някой идва....

По-добре скрий се, дори и да не стреля.

© Мария Асъмова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??