Sep 26, 2020, 10:24 PM

надеждни птици 

  Poetry » Love
672 1 3

Големи очи, пълни с къщи,

по-малки от света. 

Изоставени и мръсни

по розовата улица,

заобиколени от жълти цветя.

Някой идва....

По-добре скрий се, дори и да не стреля.

© Мария Асъмова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??