22.08.2016 г., 18:18 ч.

Надеждно 

  Поезия
347 0 0

ще съм близо...

когато нищо друго

не ти е наблизо...

ще присъствам...

когато всички врати

за безумно

тръшнати...

ще съм наблизо...

когато всичко

друго толкова те е отчаяло,

че нямаш сили да се върнеш...

ще съм наблизо...

когато идваш и си тръгваш...

без суета...

от любов...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??