3.02.2019 г., 16:07 ч.

Надето на 8 

  Поезия » За деца
478 0 0

Ах, ти човече!

Колко мъначко беше

и как навсякъде се вреше!

Пламъче в очите ти гореше,

а в сърцето обич кипеше.

 

Абе човече!

Колко голямо си вече!

Днес рокля красива облече.

Обичам Ви! - на двама с мама ни рече.

Не сте стари! - просто на 8 съм вече.

 

Ах ти, човече!

Кой за години говори?

Мама прозорец за света ти отвори

и за всичко със тебе говори,

а татко ти сочи все нови простори.

 

Абе човече!

Че ни обичаш ни рече.

Какво от това да желаем повече?

Днес рокля красива облече.

Просто на 8 си вече.

 

27.01.2019 год.

 

© Марин Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??