26.04.2020 г., 0:30 ч.  

Надгробен камък 

  Поезия » Оди и поеми
544 1 0

Пепелта от костите ми

погребана под земята,

служи като почва

за великолепните цветя.

 

Плачът на гарвана в далечината,  

острие пронизващо мъртвешка тишина,

въздухът пропит с непроницаемото ухание на смъртта.

 

Смразяваща картина - шедьовър нарисуван от човешка болка и тъга.

Тук чувствата кървят,

Напояват почвата с печал.

 

Самотната луна - единствен свидетел,

буди отчаяна мисъл.

Ах, кой изобощо знае, че съществувах?

© M. V. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??