16.09.2019 г., 8:46 ч.

Надолу 

  Поезия » Философска
582 1 0

НАДОЛУ

 

Поет

         Нещастник
                              Самотник
              Тези думи ми звучат тъй общо
                                                                   Изобщо
                                                                                 за тях не ми се пее.
                                                                                                                   Не си заслужава да се живее…

© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??