Sep 16, 2019, 8:46 AM

Надолу 

  Poetry » Phylosophy
585 1 0

НАДОЛУ

 

Поет

         Нещастник
                              Самотник
              Тези думи ми звучат тъй общо
                                                                   Изобщо
                                                                                 за тях не ми се пее.
                                                                                                                   Не си заслужава да се живее…

© Леденпламък Леденпламък All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??