26.03.2009 г., 13:55 ч.

Наглост 

  Поезия » Друга
611 0 1

Налагат ú да е послушна,
да "чисти" като тях във сряда,
и само в петък да си "пуска" душа,
ах, майстори са те по впрягане!

Ръце потриват, пак да се ядосва,
и шансовете си да проиграва,
и всеки ден отчети да им носи,
че все по-зле около нея става.

Одити са по двойно счетоводство,
и вкопчени във шлифера на Господ,
превръщат се в настолно ръководство
на времето ú, чак до болка просто.

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??