21.10.2008 г., 10:10 ч.

Награда 

  Поезия » Любовна
579 0 7

Да те докосвам, да те имам,

заключен в жадните ми длани,

и после тихо да отмина,

понесла тайните си рани,

да грабна краткия ти пламък

и силата му да запазя,

и в пламнала жарава-камък -

да те подмина и забравя.

 

И да останеш ТИ - беднякът,

а аз - с богатата награда,

че в тази наша среща кратка

открих и Господа, и Ада.

© Мартина Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??