Oct 21, 2008, 10:10 AM

Награда 

  Poetry » Love
581 0 7

Да те докосвам, да те имам,

заключен в жадните ми длани,

и после тихо да отмина,

понесла тайните си рани,

да грабна краткия ти пламък

и силата му да запазя,

и в пламнала жарава-камък -

да те подмина и забравя.

 

И да останеш ТИ - беднякът,

а аз - с богатата награда,

че в тази наша среща кратка

открих и Господа, и Ада.

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??