22.06.2006 г., 7:07 ч.

Наивница 

  Поезия
937 0 5

Наивница съм аз била,
вече дано се променя.
Ти уби всичко детско в мен,
за да ме накараш да се чувствам жена.
Не искам повече да ми доказваш колко наивна мога да бъда.
Престани с тази игра!
Този път няма да го понеса.
Това е моето проклятие,
да съм луда по тебе
и да знам,
че не мога да те имам.

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??