10.05.2008 г., 8:45 ч.

Най-ценното, най-трудното и най-трайното 

  Поезия » Философска
751 0 14
Открий най-ценното
в този свят лукав -
сърце, което те обича.
На цветната дъга
и свежата роса
денят ти ще прилича.

Направи най-трудното
в този живот суров -
превърни се във любов.
Ще празнува душата,
в светлина обляна
от този порив нов.

Остави най-трайното
и вечно наследство -
следа от добър Човек.
Да бъдеш благодат
за хиляди съдби
през следващия век.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??