6.08.2008 г., 17:32 ч.

Най-ценното за нея 

  Поезия » Философска
459 1 0
 

Недей търси отмъщение

там, де няма и обида.

Недей търси опрощение

от бика в корида.

 

Завихря се кръг светлина,

плачещи малки искри.

Истински силна жена

от твоя бяг се роди.

 

Далеч от обятия чужди

свободата вае красота.

В завръщане ти не погубвай,

което след тебе изгря.

 

Остави й най-ценното за нея -

болката - тя губи себе си.

И научи я как да живее.

Ти днес непотребен си.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??