6.06.2008 г., 7:46 ч.

Най-добрият... 

  Поезия
779 0 18

Най-добрия подарък

съдбата ти прави,

щом те срещне с предателство.

Нищо, че земята изчезва под теб,

ще си намериш друга.

Има много плаващи пясъци,

околовръст обаче е твърдо.

Ако няма на какво да стъпиш,

няма как да бъдеш и мъдър.

Наметни се с надежда,

тя добре пази

и с нея търси ПЪТЯ.

След дългото лутане

на всеки е отредено

да проумее къде да стъпи...

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??