Най-добрия подарък
съдбата ти прави,
щом те срещне с предателство.
Нищо, че земята изчезва под теб,
ще си намериш друга.
Има много плаващи пясъци,
околовръст обаче е твърдо.
Ако няма на какво да стъпиш,
няма как да бъдеш и мъдър.
Наметни се с надежда,
тя добре пази
и с нея търси ПЪТЯ.
След дългото лутане
на всеки е отредено
да проумее къде да стъпи...
© Маргарита Василева All rights reserved.
... а Съдбата ни прави какви ли не подаръци...