21.11.2010 г., 21:14 ч.

Най-достойно 

  Поезия » Хумористична
616 0 3

От утре пак цените скачат двойно.
Стягайте коланите си тройно.
Ако нещо пак не е доволно,
си вземете блистер сънотворно
(знаете, не става без рецепта,
дайте на джи-пи-то свойта лепта).
После всичките глътнете наведнъж
и заслушайте се в есенния дъжд...
А, забравих - здравните ви вноски
не покриват погребалните разноски!
Тъй че бързо, преди да заспите,
в e-pay бързо влезте да платите!
Нямате пари? Така не става!
Влезте в най-удобния кашон тогава,
щом боклуците навсякъде прибират,
защо и вас сега да не балират?
Пак ли не си плащал данък смет?
Нищо, в кофата мушни се на съсед.
Или, ако много те обича,
с брадвата кажи му да дотича!
Хем досадния си питбул ще нахрани,
хем ще има стръв в неделя за шарани.
Щом работил си за нашата държава,
за последно похрани я ти тогава!
Ще живеем?
Е, цените скачат двойно!
Ще прежалим тока най-достойно!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??