29.03.2023 г., 11:35 ч.

Най-дубрата кумбинация 

  Поезия » Хумористична, Авторска песен
393 0 0

Любеници, дупе, кълки,
оле-мале, ха така,
палави и щури булки
зажаднели за игра.

Уиски, винце, или водка,
баце вас ще ви почерпи,
със надежда ще ви котка,
че към него да сте щедри...
       /Припев/
Тези убави тела
не пазете ф огледало,
а в любовната игра
я отдайте се изцяло,
я отдайте се изцяло...

Любеници, дупе, кълки,
дрехите им пречат само -
Хвърляйте поли и дънки,
усетете мъжко рамо.

Тъй де, нека поживеем,
днес ни има, утре не,
да пийнем и да се посмеем,
плюс другото, сетете се...
      /Припев/
Тези убави тела
не пазете ф огледало,
а в любовната игра
я отдайте се изцяло,
я отдайте се изцяло...

Любеници, дупе, кълки,
изобилие, разкош.
Стига увертюри дълги,
любете се и ден, и нощ.

Само ващи конкуренти
плашат мъжкото във мен -
В дрехите ви, куп левенти,
а това е жив проблем...
       /Припев/
Тези убави тела
не пазете ф огледало...
Освен (за мен) ако жена
не криете във мъжко тяло -
Тогава нека там е цяло
във счупеното огледало!...

04.03.2023.
-----
За текста на тази "песен" ме вдъхновиха три стари мои "хита", които са: "Бело дупе", "Бели кълки" и "Любеници бели, леле" :0))

© Георги Каменов Всички права запазени

Отде дойде, моме, с туй дупе бело,
с туй дупе бело, дебело, у наше село?
Тука сме, моме, момци работни,
работим, моме, като животни,
като животни , моме, козли, кочОве, ...
  1924  56 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??