15.04.2009 г., 11:08 ч.

Най-голямото богатство... 

  Поезия
701 0 1

Най- голямото богатство...


Нощ и ден след теб ще тичам,
сълзите ми не ще изтриваш ти,
до край аз пак ще те обичам,
защото най-голямото богатство за мен си ТИ.

Сърцето ми на хиляди парчета разруши,
но любовта ми не успя да погубиш ти,
вечна е за теб е тя, защото истинска е любовта
ми, трудно можеш да сложиш края ù.

Дори далече пак да си от мен,
аз вечно с теб ще съм дори и в  сънищата ми,
аз пак ще те обичам, защото един си и един
ще си останеш за мен до край.

Най-голямото богатство за мен е да съм до теб,
да те прегръщам и целувам, а от теб исках само едно,
да ме обичаш, а аз ти давам любовта си.
За мене най-голямото богатство за мен си оставаш
Ти! - Завинаги.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??