17.09.2023 г., 17:44 ч.

Най-хубавата част от мен си ти! 

  Поезия » Любовна
210 1 1

Омръзна ми безспирно да говоря, 

и някому да давам обяснения 

за факта как - лирически герой

в живота не чете стихотворения. 

И после да разбивам сто клишета 

от сорта на фалшива гениалност, 

че повече талантът на поета, 

е пагубен за чуждите реалности...

Но аз вървя по тънката му нишка 

и грам не ме вълнуват сухи мнения. 

Творил съм за пари, и за без нищо. 

Намирал съм от скука вдъхновение. 

Недейте да ме мислите за гений! 

Аз страдам от подобни възклицания! 

Най-важното е всъщност, че във мене, 

единствено си Ти очарование! 

 

©тихопат. 

Данаил Антонов 

13.09.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??