19.02.2008 г., 23:28 ч.

Най-хубавата среща 

  Поезия » Любовна
1138 0 10
За какво са тези рози?
И всичкото това...
Празнуваме ли нещо?
Идва любовта!?
За какво изобщо става дума?
Нищо не разбирам!...
Две чаши със шампанско!
Дори не подозирах,
че може би си вече влюбен -
нали те така посрещат,
правят всичко
в името на най-хубавата среща.
За какво са тези чувства
и твоята отдаденост?
Размислил си изглежда -
забравил своето предателство!
За какво изобщо ме покани?
И аз защо дойдох?
Обичам ли те? Нямам вече рани?
Не е истина! В моя живот
си една незаличима грешка!
Съжалявам, че днес съсипах
най-хубавата среща!

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??