30.10.2008 г., 0:32 ч.

Най-хубавите две очи 

  Поезия » Любовна
1129 0 2

Когато стъпваш по земята
и вятърът в косите ти шепти,
нежно гали те водата
и във времето си сякаш само ти...



И сякаш сън ме е омаял,
или допирът на твоите ръце,
дали пък звезден прах ме е изваял,
или влюбено е моето сърце...



Когато устните ти в мен се впиват
и ме карат да летя,
целувките ти ме обвиват
и ме карат да не спя...



И сякаш огън ме е галил,
тялото ми в жар от ръце,
и неугасим пожар се е запалил
гори горещо в моето сърце...



Когато заключваш ми вратата
и ключът изгубваш си,
в студено чувство аз облята,
чакам да се върнеш ти...



Мина много време вече,
а още копнея за тез очи,
най-хубавите - вечно ще ги помня,
най-хубавите две очи!

© Надя Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??