22.06.2011 г., 11:44 ч.

Най-хубавият мъж, когото обичам 

  Поезия » За деца
1274 0 17

Обичам те, 
дори когато спиш
с ръчички 
свити под брадата.
Обичам те, 
когато ми шептиш
"Обичам те, 
от тука до луната!"
Обичам те, 
когато ме целуваш,
когато 
си ми скъсал цвете.
Обичам те, 
когато пак лудуваш -
най-хубавият мъж си 
сред мъжете!


© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??