2.01.2008 г., 18:21 ч.

Най-красива 

  Поезия » Любовна
923 0 7
Тази вечер
ще съм най-красива,
ще ме помниш дълго
в този тоалет
и очите пълни със любов
за тебе
ще допълнят
стройния ми силует.
Ще се правя,
че ми няма нищо,
че прекрасен е животът ми,
уви,
за проблемите си
няма да говоря,
за да си спестя съчувствие,
да не ме боли.
А усмивката, разбира се,
забравих...
Искаш непременно
да присъства там-
на чаровните ми устни
да разцъфне -
искаш да я виждаш,
знам!
Искаш тази вечер
да съм най-красива -
да ме гледат
и да ти завидят,
но това е, мили,
в твоята фантазия -
мен преструвките
въобще не ми отиват!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??