10.06.2023 г., 21:31 ч.

"Най-красивите момчета" 

  Поезия » Любовна
180 0 0

Момчетата зеленооки.

Аз загивам,

защото погледът ми  

има сто посоки-

като зелената трева-

и тича, тича-

в най-острото стъбло 

да се пореже.

Момчетата кафявооки-

не избирам-

горещи кестени

са моите очи-

римувам ги единствено

с..."извиращо";

с...: дълбоко":.

Туй са сините очи.

 

                            1991 г.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??