6.09.2008 г., 16:47 ч.

Най-лесно е! 

  Поезия » Любовна
560 0 0
Най-лесно е да лъжеш любовта,
когато искаш да извикаш ''остани'',
най-лесно е кажеш - не е тя,
да страдаш и сърцето да боли...
Най-лесно е да кажеш, че прощаваш,
но дали способен си ти да простиш,
най-лесно е и щастие да пожелаваш,
а дали човекът тъй ще е щастлив...
Най-лесно е да кажеш ''съжалявам'',
за да изкупиш своята вина,
най-лесно е... но нищо не решаваш,
печелиш с туй омразата ми, да...
Най-трудно е в очите да ме гледаш,
и да признаеш всичко... бих  могла
да ти простя, но знаеш ли без тебе
съм по-щастлива, даже се усмихвам,
а вчера тръгвайки си много плаках,
сега седейки като се замисля - едно
разбирам... бил си уж ''приятел''...
Щастие тук няма да ти пожелая,
зная, че със нея си щастлив,
аз загубих, но не се отчаях,
вдигнах глава и гордо продължих.
Влюбена, загубена за 10 дни...
повече не давам за тебе,
след 10 дни ще молиш ти,
но ще е минало време...
"Шматка залющена" ти ме нарече,
обиди ме много, дори нарани ме,
за тебе не искам да чувам, човече,
не искам... на мира ти остави ме.



                      05.09.2008 г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??