8.10.2012 г., 10:50 ч.

Най-нежната стрела 

  Поезия » Любовна
489 0 0

 


 

 

Червена и красива роза 

прониза моята душа.

И в нея вля голяма доза

любов и нежност, и тъга.

 

Че тя е като кръв червена –

кръвта на моето сърце,

във вените миустремена

към бъдещето да се понесе.

 

Не плашат ме бодлите вече,

от тях научих да се пазя.

Упойващият аромат е вечен –

затуй не мога да я мразя.



Вили Димитрова

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??