28.05.2009 г., 9:47 ч.

Най-обичам да съм твоя... 

  Поезия » Любовна
1065 0 5

Понякога съм като птица -
политам,волно устремена,
мечтата следвам,
дори и смъртно уморена...

И вятър съм, и дъжд съм,
огън и стихия...
и нежно цвете съм,
прекрасна музика, магия...

Понякога съм тъй смирена -
притихнала в обятията ти,
с любов опитомена - амазонка
без оръжие, русалка без море...

И ласка съм, и обич,
страст и вдъхновение...
и нощ копнежна съм -
поезия, вълнение...

Но най-обичам да съм твоя!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??