Понякога съм като птица -
политам,волно устремена,
мечтата следвам,
дори и смъртно уморена...
И вятър съм, и дъжд съм,
огън и стихия...
и нежно цвете съм,
прекрасна музика, магия...
Понякога съм тъй смирена -
притихнала в обятията ти,
с любов опитомена - амазонка
без оръжие, русалка без море...
И ласка съм, и обич,
страст и вдъхновение...
и нощ копнежна съм -
поезия, вълнение...
Но най-обичам да съм твоя!
© Ани Атанасова All rights reserved.