Ти си по-красива от цъфнало цвете през пролетта,
ти си по-красива дори и от прекрасната есенна дъга,
ти си по-красива и от звездите във нощта,
ти си по-красива от залеза вечерта,
ти си по-красива от слънцето през деня,
ти си по-красива от всичко друго на света.
Ти, миличка, си една единствена.
© Илиян Дончев Всички права запазени