28.05.2008 г., 6:11 ч.

Най щастлива съм... 

  Поезия
675 0 4

Най щастлива съм,

когато съм нещастно влюбена.

Значи съм жива.

Сърцето ми - без покрив хамбар

над него - безкраят.

Вихър, вихър е радостта ми

върху белите облаци.

Има те.

И заселвам в очите си

уютни гнезда,

черни лястовици,

зелена трева...

Пак е цъфнала дивата роза,

а ръцете ми - ябълков цвят.

С топли крачета

две невестулки танцуват

и паяци пак къща си плетат.

А аз благодаря на радостта си...

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??