13.01.2005 г., 22:44 ч.

Най-силен 

  Поезия
984 0 2
Най-силен се оказва този, който плаче.
Удавник е - достигнал дъното.
Нахранил сома със вдървените мустаци,
изпънал на пъстърва струната,
вдървил корубата на мразещите раци,
измил на бързо шумата
във ручей някакъв затлачен,
подмолно влачи
думата,
която настървено ще прекрачи
през глумата
на вечните простаци!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??