"Цианкалият може да убие стотици хора, омразата - цели нации"
Куш
Не ща да съм от мразещите хора,
омразата е враг на интелекта,
тя, иначе наглед нормални хора,
може да превърне в бесни псета.
Виждал съм как бързо се разпадат
доверия, градени със години,
защото някой търси път във ляво,
а друг надясно хвърля свойте сили.
Не чакайте решения от мене,
омраза дълго трови ми душата,
но аз съм без особено значение,
от мразене пазете си децата!
Кушел
http://kushel.blog.bg/drugi/2013/11/19/nai-silnata-otrova.1208420
© Куш Всички права запазени
Много ми хареса!!Поздравления!
Поезия без смисъл, е като картините на маймуна, на която са дали четка и много боички. Става шаренко и дотам.
----------------------------------------------------------------------
Винаги е имало сноби, които се имат за изключителни и си хвалят едни други безмислиците. Но, да си живеят. Съвършено безразлични ми са.