15.11.2020 г., 9:45 ч.

Най-сладката целувка във сърцето 

  Поезия » Любовна
293 2 3

 

Ти си Моята миниатюрна фея,

грациозна и ефирна, съчетала

във себе си магията на орхидея, 

и тайнствата на женското начало.

 

Тъй крехка си, като тревичка,

извиваш се със ловкоста на водна капка,

Любима моя, мое Нежно всичко,

целувката в сърцето ми най-сладка!

 

В прегръдката ми силна ти се губиш,

така си мъничка, мъничето ми мое,

а колко силна си, когато мене любиш,

и потапяш ме до края в всичко свое...

 

И пак с целувките си тука те обличам

превърнали се в дрехите на фея.

Вълшебна си, Магия си и те Обичам,

и разбери, Единствено за теб копнея!...

 

14.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стойчо, специална покана да надникнеш и тук.
  • Точно подарък е, Лу, един от многото за тази, която не спира да ми целува сърцето 🌹❤️🌹
    Благодаря ти за тези думи, важни са ми 🌹
  • Романтично е. Такъв сладък подарък за жена е това стихотворение! 🌸
Предложения
: ??:??