2.06.2007 г., 21:31 ч.

Най-сладкият път до горчилката 

  Поезия
494 0 7
Преглъщай ме бавно, на глътки!
Недей ме отпива на екс!
Не бързай в нощта да събираш
от сърцето ми кървав прашец!

Чертай по лицето ми с пръсти!
По-бавно... Точно така...
Затварям очите си дръзки!
Забравям за твойта вина!
******************
Ще отпивам със устни дъха ти!
Ще попивам от твоята плът!
Ще празнуваме твойто завръщане
до горчилката,
по най-сладкия път!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??