18.06.2007 г., 18:17 ч.

НАКАЖИ МЕ С ОБИЧ 

  Поезия
877 0 5
НАКАЖИ МЕ С ОБИЧ

Наказваш ме с мълчание.
                Добре!
Не са ми нужни
          твоите слова, 
                      за да усетя
                          бликащата нежност,
                                     напираща в  очите
                                             и ръцете ти. 
Наказваш ме с отсъствие.
                Защо?
Едва ли сам си вярваш,
                че така
                    ще ме накараш
                         да не те обичам
                                  или ще скриеш
                                     свойта тайна болка.
Наказвай ме с любов! 
          И виж тогава
                  как ще застене всичко в мен
                                  от мъка,
                    как огън ще изгаря
                          мойте нощи,
                             когато съм в прегръдките
                                 на друг,
                                    а теб сънувам...
                Накажи ме с обич!!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??