5.11.2016 г., 17:30 ч.

Накарай ме да чувствам... 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
1321 2 0



Накарай ме да чувствам.

Да чувствам душата ти...

Душата ми. Преобърни ме.

Покажи ми сладостта

и нежността в живота...

В теб искам да потъна

и любов да пия. Да пия

от любовта ти. И ти от моята.

Кръвта ми тупти в наследството

на очите ти прекрасни.

Сърцето ми живее нощем

и денем в твоите усмивки.

Красота и закрила на мечтите ми.

Наследници на страстта.

Създатели на божественото.

В човека. Душата. Накарай ме.

Да чувствам устните ти,

в прегръдките ми. В твоите.

Върни се от работа вече.

Лампите са загасени. Свещите

са запалени...

© Исабелла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??