Накарай ме да чувствам.
Да чувствам душата ти...
Душата ми. Преобърни ме.
Покажи ми сладостта
и нежността в живота...
В теб искам да потъна
и любов да пия. Да пия
от любовта ти. И ти от моята.
Кръвта ми тупти в наследството
на очите ти прекрасни.
Сърцето ми живее нощем
и денем в твоите усмивки.
Красота и закрила на мечтите ми.
Наследници на страстта.
Създатели на божественото.
В човека. Душата. Накарай ме.
Да чувствам устните ти,
в прегръдките ми. В твоите.
Върни се от работа вече.
Лампите са загасени. Свещите
са запалени...
© Исабелла All rights reserved.