С най-огнена целувка аз,
да знаеш, днес ще те накажа!
Ще те запаля до екстаз
с най-огнена целувка аз!
На клада ще гориш от страст
и "Хубава си!" ще ти кажа!
С най-огнена целувка аз,
да знаеш, днес ще те накажа!
© Асенчо Грудев Всички права запазени