8.02.2008 г., 8:53 ч.

Наказанието на демона 

  Поезия » Еротична
677 0 1
В нощ черна демонът самотен внезапно ангела видя,
дали за нещо Господ го наказа, че ангелът бе в образ на Жена.
В сърце, по-черно от нощта самотна, внезапно блесна светлина,
и Господ страшно го наказа - откри за него любовта.
От мъка адска демонът простена, прокле той Рая с Ада в едно,
в душата черна всичко зло угасна, остана да гори страстта.

© Ибрахим Ал хабиб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми, Ал Хабиб!
    само мъничка забележка - според мен по-удачната категория е "любовна", не "еротична"
    bismilla! (дано го написах правилно )
Предложения
: ??:??