18.06.2019 г., 22:31 ч.

Накриво 

  Поезия » Друга
135 0 0

Накриво

 

Стъпи накриво – и падна,
но повлече под себе си и мен.
Потънала в блатото, кална,
разбрах, че бил си кретен.

 

Ти се изправи непокътнат,
сякаш никога не си падал.
Чисти ръцете, които ме гътнаха,
отминаха, доверието пострада.

 

Понесох всички последствия,
и белега от раната в душата,
но ти бръкна в окото на зрящия
ослепи приятелството с лъжата.

 

18 06 2017

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??