23.07.2019 г., 19:15 ч.

Накъде в неделя 

  Поезия
249 0 0

 

 

 

 

 

Извит като змия
пътят е пред мен,
аз пъшкам и вървя,
гоня бягащия ден.

 

Откакто зазори
с раница на гръб,
Михаля търся по гори
и по всеки скален ръб.

 

Здравословно казват, че било
вървейки да почиваш,
но него пък не знам защо
трябва да издирваш ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??