13.09.2023 г., 8:21 ч.

Нали 

  Поезия » Любовна
243 2 1

Чакам те все още, но защо ли?!

Сърцето ти за моето се моли,

но страхът, той спира те, нали?!

 

И всеки ден се хващам, ето на,

за тебе мисля и за твоята душа,

но теб те няма и още ме боли!

 

В миналото ровя със надежда,

да те видя в бъдещето може би,

но ти замина и изглежда

няма да се върнеш пак, нали!?...

 

И чудя се на мъжката си глупост -

ти във мене всичко изгори,

а аз мечтая те - глупак уви!

 

Защото в миговете кратки, споделени,

всеки нещо в другия намери!...

Но теб те хвана страх,...нали?!

 

Светлината мигновена изпари се,

приятелите ми повтарят: "Откажи се!"

Но е трудно, разбери!

 

И гледам някак си печално

на нашата любов недоразбрана,

хубава, но убийствено брутална!...

Нужно е да те забравя май, нали?!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления! Чета го с разбиране и съпричастност, все едно идва от мен!
Предложения
: ??:??