8.08.2009 г., 4:23 ч.

Нали 

  Поезия
525 0 2

Има много случаи

предимно неспасяемите

когато няма кой

да им занесе цветя

и все пак животът

неспасяемо

покълва

в следобедното кафе

което някои

избягват да пият

после водката

е вместо линейка

твърде праволинейно

е това напиване в петък

вместо катарзис

и все пак в четвъртък

ме има

за да ме няма

по скоро за протокола

и после

закусвам с портокали

вместо ябълки

и без да искам

отнемам

чужди очни дъна

това  си е

чиста проба

заместител

на моето хипер дъно

или отвесната точка

на ниското

по моему това е

някак си присвоено

не помня от кой

граматически

правилно е

от кого

нали

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??