Има много случаи
предимно неспасяемите
когато няма кой
да им занесе цветя
и все пак животът
неспасяемо
покълва
в следобедното кафе
което някои
избягват да пият
после водката
е вместо линейка
твърде праволинейно
е това напиване в петък
вместо катарзис
и все пак в четвъртък
ме има
за да ме няма
по скоро за протокола
и после
закусвам с портокали
вместо ябълки
и без да искам
отнемам
чужди очни дъна
това си е
чиста проба
заместител
на моето хипер дъно
или отвесната точка
на ниското
по моему това е
някак си присвоено
не помня от кой
граматически
правилно е
от кого
нали
© Мария Василева All rights reserved.
нали
дали