20.06.2011 г., 10:41 ч.

Нали такава, твоя, ме обикна! 

  Поезия
1383 0 31

Боде ли те...отляво...във гърдите?

Нали такава, твоя, ме направи!

Да бъда бурена обвил скалите

със корени от гнойни рани.

 

Да, дива съм...и мокра, и студена!

Нали такава, твоя, ме поиска!

Бодлите ли, не, те не са смирени,

даже и кръвта да се разплиска.

 

Да, рошава съм, чума във душата.

Нали такава, твоя, ме обикна!

Оскуба  ме... какво, че съм перната.

Сега съм гола, няма как да литна.

 

Боли ли те, боли ли те, не питам!

Нали такива, свои, се обичахме!

Назад от теб, далеч, назад се скитам,

но някак просто си приличаме.

© Николина Милева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??